Luceferii rateaza victoria in minutele de prelungiri

0
Posted November 28, 2018 by Lucian Popa in Fotbal

unireaUltima etapă a turului a campionatului Ligii 2 la fotbal a început de marți cu meciul de la Clinceni. Într-unul dintre derby-urile de clasament ale rundei, Petrolul a condus la pauză în deplasare, însă Academica a întors rezultatul în partea secundă şi s-a impus cu 2-1, trecând astfel peste ploieşteni în clasament datorită golaverajului mai bun.

Lucefeafărul Oradea, singura reprezentantă a județului Bihor în acest eșalon, a jucat la Brăila pe terenul celor de la Dacia Unirea, unde în superioritate numerică din minutul 65, nu a reușit să se impună, scor final 1-1 (0-0). Golul oaspeților a fost marcat de Dulca, în minutul 73, care a șutat în forță din interiorul careului.

Niță de la formția gazdă a fost eliminat direct pentru un fault dur. În al doilea minut de prelungiri, gazdele au restabilit egalitatea, Pleșa marcând pe jos dintre apărătorii bihoreni.

Dacia Unirea:  Avram – Gabriel Niţă, Pleşa, Moroianu, Manu, Coteţ, Lu, Van den Driest, Ciucureanu (89 Calu), Le Metayer (69 Mâmpea), Bebey
Antrenor: Florentin Petre

Luceafărul: Moga – Gunie, Luduşan, Băican, Moihedja, Mitrică (80 Roșu), Prejmerean, Chiorean, Alexandru Dulca (90 Al. Pop), Vasile Pop (90 Lăsconi), Paraschiv.
Antrenor: Cristian Lupuţ


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)