An de exceptie pentru inotatoarea Huszar Ingrid

0
Posted November 28, 2018 by Lucian Popa in Altele sporturi

huszarÎn cadrul unei conferințe de presă a CS Crișul Oradea, au fost făcute publice ultimele rezultate de excepție ale uneia dintre cele mai promițătoare sportive din ultimii ani.

Au fost prezenți Ionel Bungău directorul clubului și cristina Madău, antrenoarea înotătoarei Huszar Ingrid (foto), căci despre ea este vorba. La o scurtă analiză a rezultatelor din acest an, aceasta va deveni cu siguranță cea mai bun sportivă a județului Bihor în 2018.

În urmă cu câteva zile, Huszar Ingrid a parricipat la Campionatele Naționale de înot în bazin scurt pentru seniori, tineret și juniori.

Performera orădeancă a reușit să cucerească nu mai puțin de 14 medalii, dintre care șase de aur, șase de argint și două de bronz.

Huszár Ingrid și-a făcut de altfel un obicei în a depăși recordurile naționale. Doar în acest an, ea a stabilit nu mai puțin de șase noi recorduri, la junioare, după cum urmează: de patru ori în proba de 50 m bras, cu 33,48 sec, respectiv 33,34 sec, ambele la Bacău; cu 33,29 sec, la București; cu 32,65 sec, la Helsinki; în proba de 200 m bras, cu 2 min 33,48 sec, la Helsinki, toate în bazin olimpic (de 50 m lungime); în proba de 100 m bras, cu 1 min 10,35 sec, la Miercurea Ciuc, în bazin de 25 m.

La final Ionel Bungău, a dezvăluit planurile de viitor ale sportivei: „Huszár Ingrid a devenit, într-un interval de timp relativ scurt, dintr-o speranță, o certitudine. Performanțele sale au propulsat-o la lotul național de junioare și are toate șansele să progreseze în continuare. Va trebui să avem grijă de astfel de sportivi, pentru a nu-i pierde. Îi vom asigura în perioada următoare două cantonamente: unul de refacere, în luna decembrie, într-o stațiune din județ, respectiv unul de pregătire, în luna februarie, probabil în Ungaria”, a declarat Ionel Bungău.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)