Aproape de o mare surpriza in Germania. Wurzburg – Oradea 91-82

0
Posted November 7, 2018 by Lucian Popa in Baschet

bachetÎn cadrul rundei a 4-a a FIBA EuroCup, ediția 2018-2019, CSM U Oradea campioana României a cedat miercuri seara în deplasare pe terenul celor de la s. Oliver Wurzburg scor 91-82 (6-15, 27-26, 28-18, 30-23). A fost un meci atipit pentru ai noștrii, după o primă repriză foarte bună au cedat total inițiativa pentru ca echipa gazdă să vină practic peste adversar.

Oradea nu a mai reușit o aceeași prestație și în partea a doua și a plătit tribut datorită unei bănci tehnice extrem de reduse și numeric și valoric.

Trei jucători tineri nu au bigat nici măcar un minut în timp ce alții Richard, Denison sau Pasalic având foarte multe minute pe parchet.

În urma acestei înfrângeri, CSM U Oradea păstrează șanse doar pur teoretice de a se califica în faza următoare, practic neavând nicio șansă să mergă mai departe. Cei mai buni marcatori ai partudei au fost Hulls 23 puncte și Ellis 20 puncte de la gazde, respectiv Richard 24, valeika 14.

Duminică 11 noiembrie de la ora 20,15 in Arena Antonio Alexe, CSM U Oradea primește vizita celor de la U BT Cluj-Napoca.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)