Campioana la cea mai solida prestatie in deplasare din acest sezon

0
Posted November 17, 2018 by Lucian Popa in Baschet

pitestiRunda a șaptea a Ligii Naționale de baschet masculin a adus o prestație extrem de solidă pentru CSM U Oradea în Trivale. Gruparea bihoreană a trecut lejer scor 101-81 (22-18, 25-27, 43-23,11-13 ) de BCM Pitești. a fost una dintre cele mai bune prestații din acest sezon pentru Pasalic & Co. care au controlat cu autoritate meciul.

Campioana și-a luat în serios rolul de favorită și de la scorul de 8-8 a trecut la cârma jocului punând cinci puncte avans față de adversar. Gazdele revine pe final de sfert după reușita lui Jeremic.

A urmat un sfert al doilea în care Oradea a crescut mereu intensitatea atât în apărare cât și în atac. Din păcate din nou au avut probleme cu recuperările defensive, iar Denison a acumulat deja trei greșeli personale. Nou venitul Zekovic a intrat modest în meci, fiind căpăcit lejer, dar cu multă încredere a început și să marcheze. Roș-albaștrii au avut avans și din două cifre dar pe final, au cedat surprizător inițiativa, ceea ce a făcut ca piteștenii să revină în meci.

Sfertul al treilea a fost cel care în final a decis învingătoarea. Cu mari probleme la aruncările de la distanță, elevii lui Florin Nini au fost practic inexistenți, primind peste 40 puncte în doar zece minute. Un adevărat record negativ. Pasalic a punctat mereu când i s-a ivit ocazia, iar Watson a fost greu de oprit. Din nou Mihai Gavrilă s-a remarcat pozitiv cu unele decizii bune în apărare iar pe atac a înscris cu mult curaj. Ginyard aflat și el la cea mai bună prestație în sfârșit a fost util echipei. Richard peste toți adversarii direcți din țara noastră!!!

Ultimul sfert a fost unul fără istoric, Oradea la adăpostul unei diferențe lejeră, nu a înscris minute bune. Zekovic a fost ținut pe parchet, iar Petrescu sau Lazar au primit și ei minute pe final de partidă. În final, Lazar a fost cel care a înscris punctele care au depășit suta.

Cei mai buni marcatori ai partidei au fost Korniienko și Bishop câte 14 puncte fiecare, respectiv Richard 21, Pasalic 14.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)