CSU Oradea continua sirul victoriilor din ultimele etape

0
Posted November 27, 2018 by Lucian Popa in Volei

voleiCSV Cetate Deva – CSU Oradea 0-3 (24-26, 18-25, 11-25)

CSU Oradea obține a-6-a victorie în acest sezon și urcă pe podium.

Echipa CSU Oradea a disputat sambătă penultima etapă a turului din
cadrului campionatului național divizia A2 seria vest la volei feminin.

Primul set a fost cel mai echilibrat, echipa gazdă reușind să se desprindă și chiar să conducă cu scorul de 16-12, moment în care oaspetele s-au mobilizat și au egalat la 22, apoi universitarele au avut două mingi de set nefructificate, pentru ca în final să câștige în prelungiri cu 26-24.
Următoarele două seturi au fost la discreția bihorencelor care au reușit să-și îmbunătățească eficiența la serviciu și blocaj, jocul fiind căștigat în mai puțin de o oră de joc.

Cu această victorie, formația orădeană urcă pe podium și acumulează 18 puncte în acest sezon, fiind la două puncte de locul doi ocupat de FC Arges Pitesti, echipă ce a învins în deplasare pe CSM Lugoj.

Ultima etapă a turului se va disputa Sâmbătă 1.12.2018 de Ziua Națională și va avea loc la Sala Polivalentă a Universității din Oradea cu începere de la ora 12.00.

Echipa CSU Oradea: Fîcă Iuliana(căpitan), Pașca Anca, Haidu Roxana, Adamcsik Daiana, Maxim Andreea, Rizea Antonia, Măran Andreea, Breban Alexandra, Pura Mădălina, Bikfalvi Andreea, Blaj Giulia, Moldovan Miruna.
Antrenor: Lector univ. dr. Szabo-Alexi Mariana.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)