Doi dintre atletii bihoreni pregatiti pentru un nou concurs important

0
Posted November 8, 2018 by Lucian Popa in Atletism

rsz_img_20181108_142816Crosul 15 Noiembrie, va fi una dintre ultimele competiții extrem de importante, cu premii în valoare totală de peste 35 000 euro, care in acest an 2018 este programata sa se desfasoare in ziua de duminica, 11 noiembrie.
Evenimentul sportiv de la Brasov este organizat de Asociatia Judeteana de Atletism (AJA) Brasov, alaturi de Federatia Romana de Atletism (FRA), Asociatia 15 Noiembrie 1987 Brasov, Primaria Municipiului Brasov, Consiliul Local Brasov si Consiliul Judetean Brasov, Institutia Prefectului din Judetul Brasov, alte institutii, sponsori si parteneri.
Concursul de cros din inima Romaniei asteapta la start atleti de performanta si legitimati (seniori, juniori, copii), dar si atleti amatori de toate varstele.

Competiția va fi una de anvergură, urmând să reunească alergători din numeroase țări: România, Kenya, Uganda, Franța, Spania, Ungaria, Germania, Olanda.

Atletismul bihorean va fi reprezentat de doi alergători – Kiss Kamilla (CSȘ LPS Bihorul) și Laviniu Chiș (CSM CSU Oradea). Kamilla va concura la categoria de vârstă copii II, iar Laviniu la tineret. Cei doi sunt pregătiți de antrenorii Robert Olah și Călin Laza.

„Sperăm în rezultate cât mai bune, pentru a menține sus ștacheta atletismului orădean”, a afirmat antrenorul Călin Laza.

Cei doi atleți beneficiază de susținere din partea sponsorilor Fit Food Way (administrator Cristian Naca), care le asigură alimentația și nutrița, respectiv Novokinetic, care le asigură condiții optime de recuperare și refacere.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)