Fetele de la Crisul Torpi, o combinatie nereusita deocamdata

0
Posted November 20, 2018 by Lucian Popa in Altele sporturi

raidLa Oradea s-a desfășurat turneul tur al Cupei României la polo senioare.

Echipa CS Crișul – Torpi Târgu Mureș a luat parte la competiție, chiar dacă dispune de un lot din care fac parte doar două senioare. Celelalte jucătoare au vârste cuprinse între 13 și 15 ani.

În aceste condiții, combinata Crișul – Torpi nu a avut șanse în fața echipelor bucureștene, întărite cu numeroase jucătoare străine. Gazdele au pierdut cele trei meciuri, după cum urmează: 5-15 cu Rapid (foto), 4-19 cu CSA Steaua și 3-18 cu Dinamo.

Fericit, la finalul meciului, Eduard Rusu a ținut să remarce atitudinea colectivă a feroviarelor: ”Fetele au răspuns foarte bine la comenzi, iar turneul pe care l-am câștigat înseamnă mult pentru noi. Vedetă a fost echipa, fiecare dintre poloiste subordonându-se obiectivului pe care ni l-am propus. Mă bucur că Rapidul are din nou o echipă puternică”.

De remarcat faptul că, din acest sezon, la Rapid au fost transferate câteva poloiste valoroase din străinătate cum ar fi fundașul Maria Balakireva (RUS), ori centrul româno-olandez Carpatorea.

Portarul Maria Andronova (RUS) a apărat excelent, iar jocul coordonatorului Corovic a făcut, în momentele importante, diferența.
Lor li se adaugă celelalte componente ale lotului: Iulia Șerpu, Albertha Iancu, Alina Olteanu, Andra Bunea, Floria Simion, Valentina Marican, Toth Johanna, Patricia Diaconu, Bianca Lazăr.

Rapid conduce în clasamentul Cupei României cu 9 puncte, urmată de Steaua, care a acumulat 6 puncte. Al doilea turneu, și ultimul, va avea loc în perioada 7-9 decembrie la Bazinul ”Tolea Grințescu-Floreasca” din București, plecându-se de la clasamentul stabilit la Oradea.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)