Juan Martin del Potro s-a retras de la Turneul Campionilor

0
Posted November 5, 2018 by Lucian Popa in Tenis

delTurneul Campionilor de la Londra se apropie. Competiția nu îl va avea la start pe argentinianul Juan Martin del Potro, locul 4 ATP.

Tenismenul a anunţat oficial că nu va participa la Turneul Campionilor de la Londra, din cauza unei accidentări, astfel că el va fi înlocuit de japonezul Kei Nishikori, locul 11 ATP.

„Îmi pare rău că nu pot concura la Londra. Este un turneu special şi am încercat tot ce a fost posibil pentru a îmbunătăţi starea genunchiului meu. Recuperarea decurge bine, dar am nevoie de mai mult timp. Bineînţeles, este dezamăgitor pentru mine acum, dar am avut un sezon foarte bun, una peste alta”, a declarat Del Potro.

Argentinianul a participat ultima dată la Turneul Campionilor în 2013. Del Potro a jucat o finală în 2009 la această competiţie, pierdută în faţa rusului Nikolai Davidenko.

Nishikori va participa pentru a patra oară la finala sezonului, după ediţiile din 2014-2016. El a atins de două ori faza semifinalelor, fiind învins de fiecare dată de sârbul Novak Djokovici.

Turneul Campionilor va avea loc în perioada 11-18 noiembrie, la O2 Arena din Londra, cu participarea celor mai buni opt tenismeni din 2018, spaniolul Rafael Nadal, sârbul Novak Djokovici, elveţianul Roger Federer, germanul Alexander Zverev, sud-africanul Kevin Anderson, croatul Marin Cilici, austriacul Dominic Thiem şi japonezul Kei Nishikori.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)