Luceferii smulg un punct important pe propriul teren

0
Posted November 24, 2018 by Lucian Popa in Fotbal

atacÎn cadrul rundei a 18-a a Ligii a 2-a de fotbal din țara noastră, Luceafărul Oradea a terminat la egalitate scor alb 0-0 acasă cu Chindia Târgoviște. Gazdele au făcut un meci destul de bun în compania liderului, mereu jucând bine cu echipele din fruntea clasamentului. Țiră a beneficiat de primele șanse pentru roș-albaștri, în timp ce finalul de repriză este dominat de vizitatori, Neguț și Novac fiind aproape de deschiderea scorului.

Imediat după pauză, vedeta formației din Trgoviște, Cherchez obține un penalty pe care tot el îl execută dar mult peste transversală. A fost cel mai important moment al partidei. Cu aproape 20 de minute înainte de finalul jocului, Opriș vede cel de-aldoilea cartonaș galben și implicit pe cel roșu, fiind eliminat. Finalul s-a jucat pe contre, Neguț cu capul din șase metri reia modest alături, pentru ca Aioani să scotă cu un reflex salvator o minge pe care scria gol, executată de Vasile Pop.

Luceafărul: Moga – Chiorean (75 Băican), Opriş, Oros, Moihedja – Vasile Pop, Mitrică (70 Roșu), Prejmerean, Gunie – Ţîră (61 Dulca), Paraschiv
Antrenor: Cristian Lupuţ

Chindia: Aioani – Martac, C. Dinu, Acasandrei (73 Florea), D. Dumitraşcu – Andr. Şerban (59 Manea), D. Novac, Andr. Lungu, Mihaiu – Cr. Neguţ, Cherchez (82 Stoica).
Antrenor: Viorel Moldovan


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)