Luceferii, umilinta maxima la malul Marii Negre

0
Posted November 17, 2018 by Lucian Popa in Fotbal

farulEtapa a XVII-a a Ligii a 2-a de fotbal din țara noastră a adus o nouă umilință pentru Luceafărul Oradea. Din păcate pentru ei, bihorenii au cedat surprizător cu scorul de 0-5 (0-4) în disputa de pe terenul celor de la Farul Constanța.

Elevii lui Cristian Lupuț au ratat o lovitură de la 11 metri prin Țîră, care a executat extrem de slab. Roș-albaștrii au început curajos meciul Roșu având prima acțiune ofensivă, Mihai Popa respingând cu un reflax în corner.

Recitalul gazdelor a fost început de Georgian Păun care venit lansat pe stânga a marcat cu un șut perfect 1-0. Era minutul 14.

La un sfert de oră distanță, Fometescu a executat foarte bine o lovitură liberă din lateral drepta, mingea lovește bara și revine în teren de unde Twumasi înscrie lejer (2-0).

După 40 minute de joc, apărarea gazdelor mai cedează o dată, Păun centrează pentru Fometescu care înscrie cu un șut plasat (3-0).

Cu un minut înainte de pauză, același Twumasi cu capul din interiorul careului stabilește scorul la finele primului mitan (4-0).

La opt minute de la reluare, tot marinarii sunt cei care înscriu, Jallow cu un șut plasat punctează decisiv (5-0).

SSC Farul: Mih. Popa – Doumbia, Y. Twumasi, Sabangeanu, Zamfir – M. Tudorică, G. Păun (M”Baka), M. Fotescu (71 Iani)- Al. Grigoraş (77 Licu), Nic. Moise, Jallow
Antrenor: Petre Grigoraş

Luceafărul: Moga – Gunie, Oros, Opriş, Băican – Roşu (46 Mitrică), Preoteasa (37 V. Pop), Prejmerean, Al. Dulca (54 Peter)- G. Paraschiv, Ţîră
Antrenor: Cristian Lupuţ


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)