Mature si sigure pe ele, in joc. CSU Oradea – FC Arges 3-0

5
Posted November 10, 2018 by Lucian Popa in Volei

voleiEtapa a VI-a a Diviziei A2 de volei feminin, a adus sâmbătă în sala de jocuri de la Universitate două dintre echipele bune ale Seriei vest. Este vorba de CS Oradea și FC Argeș Pitești.

După ce le-au învins și anul trecut înj primul baraj de promovare și de astă dată orădencele s-au mobilizat pentru un succes major scor 3-0 (-19, -17, -22). A fost una dintre cele mai bune prestații ale voleibaliștelor orădence pregătie de Mariana Szabo care au atins o anumită maturitate la toate capitolele.

Echipa CSU Oradea: Pașca Anca (căpitan), Radu Fîcă Maria, Haidu Roxana, Adamcsik Daiana, Maxim Andreea, Rizea Antonia, Măran Andreea, Breban Alexandra, Pura Mădălina, Chiș Flavia, Telian Diana, Bikfalvi Andreea, Blaj Giulia. Antrenor: Lector univ. dr. Szabo-Alexi Mariana.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

 1.  
  Miky

  Măcar componența echipei de a-ți cunoaste-o daca tot scrieți…că asta este doar scris și nu jurnalism.Mai mult pare doar scris…așa in stilul copy-paste…
  •  

   Componenta echipei a primim toți de la conducere. Sunt trecute toate fetele… sau cum… Nu e bine că scriem, sau mai bine o facem joi sau vineri după eveniment
   •  
    Miky

    Exact asta am spus !Dacă poate “conducerea” a transmis o componență greșită sau incompletă ca jurnalist cam se cuvine să verificați … Mă întreb dacă ar fi fost pe lista și Cenusareasa sau Scufița roșie le scriați și pe ele?(nu e nimic personal doar a fost dreptul meu la replică la ironia din partea a doua a mesajului dumneavoastră).Cu stimă L.M.
   •  
    Miky

    Să nu mă înțelegeți gresit,este foarte bine că scrieți și scrieți bine dar … de data asta s-a strecurat o greșeală și doar v-am atras atenția.Cu stima L.M.
 2.  

  Ok, sunt multe evenimente la aceeasi oră, alegem în funcție de performanță. Am și colaborare în București la un post de radio. Merg cu drag la orice sport și ăncerc să rămân obiectiv. Dacă greșesc eu sau conducerea sau oricine nu o fac intenționat!!!

Adauga un comentariu


(obligatoriu)