Mondialele de la Montevideo la Moscova, o carte a istoriei fotbalului

0
Posted November 16, 2018 by Lucian Popa in Fotbal

carteSala Mare a Primăriei Municipiului Oradea a găzduit joi 15 noiembrie, ora 16,00 o lansare de carte inedită. Este vorba de volumul, Mondialele de la Montevideo, la Moscova.

Autorul, Constantin Butișcă, cunoscut în lumea scriitorilor din Oradea recidivează cu o carte statistică practic a tuturor Campionatelor Mondiale din 1930 și până la Rusia 2018.
Originar din satul Fînațe, comunna Câmpani, Constantin Butișcă a lansat mai multe monografii ale unor localități din zona Șteiului, pentru ca în municipiul Oradea să aibă mai multe cărți pe diferite teme.

Din păcate prezența a fost extrem de redusă la un asemenea eveniment, iar Mircea Bradu puncta exact că acesta este interesul pentru fotbal sau sport în zilele noastre reflectă exact prezența oamenilor din sport la acest eveniment.

Revenind la lansare volumul, unul cu o valoare incontestabilă a ajuns prin intermediul conducerii Asociației Județene de Fotbal Bihor la oficilii Federației Române de Fotbal care a luat contact cu cartea. Autorul, Constantin Butișcă a vorbit nu foarte mult despre munca depusă de el pentru un asemenea volum, el recunoscând că este doar un editor. Au durat câțiva ani să prindă tipar o asemenea cartea carese confruntă cu istoria tuturor Campionatelor Mondiale de până acum. foto: ebihoreanul.ro


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)