O pierdere pentru tenisul feminin mondial…

0
Posted November 15, 2018 by Lucian Popa in Tenis

agneskaMare surpriză în lumea tenisului feminin. Jucătoarea Agnieszka Radwanska a anunţat că a decis să îşi încheie cariera sportivă.

Poloneza (foto) are doar 29 de ani și era una dintre cele mai îndrăgite jucătoare din circuitul WTA. Ea ocupa locul 75, dar a fost mulți ani pe locul secund.

„După 13 ani de competiţii, am decis să îmi închei cariera. Nu a fost o decizie uşoară. Sunt recunoscătoare pentru că am atât de multe amintiri speciale, inclusiv 20 de titluri WTA, Turneul Campioanelor, o finală la Wimbledon şi multe altele. Din nefericire nu mă mai pot antrena şi nu mai pot juca aşa cum o făceam înainte şi organismul meu nu se mai poate ridica la nivelul aşteptărilor mele. Având în vedere sănătatea mea şi eforturile pe care le presupune tenisul profesionist, trebuie să accept că nu îmi mai pot forţa corpul să atingă limitele necesare. Spun la revedere circuitului profesionist. Este momentul pentru noi provocări, pentru idei noi, la fel de atractive ca acelea de pe terenul de tenis, sper”, a anunțat sportiva.

Agnieszka Radwanska a a fost aleasă favorita fanilor pe site-ul WTA timp de şase ani consecutiv.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)