Oradeanul Remus Heredeu, locul secund la Cupa Mondiala

0
Posted November 27, 2018 by Lucian Popa in Altele sporturi

remusNoua Sală Polivalentă din Cluj-Napoca a găzduit sâmbătă 24 noiembrie IFBB Bodybuilding and Fitness World Cup o competiție majoră pentru țara noastră. Printre invitați s-a numărat și actorul Arnord Schwarzenegger, din păcate în cele din urmă nu a putut onora invitația. Municipiul Oradea a fost reprezentat de unul dintre cei mai buni sportivi și anume Remus Hededeu și de Bogdan Zamfir, acesta din urmă, câștigator al categoriei de Classic Bodybuilding, Juniors, Open.

Administrator al sălii de culturism și fitness, Heredeu Gym Gold, Remus Heredeu (foto) a concurat în cadrul categoriei 90 kilograme.

Inițial au fost prezenți la start nouă sportivi, cinci români și patru din Irak. După prima departajare au mai rămas în concurs doar șase pentru partea a dua a întrecerii. Remus Heredeu multiplu campion național, campion balcanic și campion mondial de juniori, a avut o evoluție bună, reușind în final să se claseze pe poziția secundă a podiumului.

Un rezultat bun pentru un campion care aproape toată viața lui și-a dedicat-o sportului și s-a pregătit exemplar pentru fiecare competiție în parte. Urmează o perioadă de recuperare pentru sportivul nostru care în viitor cu siguranță va urca din nou pe scenă.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)