Pe podium in Satu Mare, la Cupa Unio. La baschet se poate mai bine

0
Posted November 20, 2018 by Lucian Popa in Altele sporturi

judoObișnuita conferință de presă de marți a conducerii Liceului cu Program Sportiv Bihorul Oradea a adus în actualitate rezultatele sportivilor orădeni în diferitele competiții sportive.

Sala LPS “Ecaterina Both” din Satu Mare a găzduit sâmbătă cea de-a 23-a ediţie a Cupei Unio judo. Tradiţionalul turneu s-a bucurat şi de această dată de succes. Au ajuns 330 de sportivi de la 24 cluburi din România, Ungaria, Ucraina şi Polonia.

Timp de câteva ore, pe cele patru suprafeţe de luptă s-au desfăşurat meciuri spectaculoase la cele trei categorii de vârstă, masculin şi feminin. CS Unio Satu Mare s-a descurcat excelent, iar în clasamentul cluburilor a încheiat pe primul loc.

Orădenii care au ocupat prima treaptă a podiumului sunt Popa Bianca 44 kg, Barani Adriana 52 kg, Pfeiler Julian +73 kg, categoria Under 15. Nagy Talida 26 kg, Belenyesi Beatrice 44 kg, Balasyhazi David 42 kg categoria Under 11. Seica Claudia 29 kg, Botnaru alexandru 27 kg, Lazar Albert +50 kg, categoria Under 9.

Clasament cluburi la Cupa Unio: 1. CS Unio Satu Mare, 2. Ujhorod (Ucraina), 3. Liberty Oradea şi Samuraiul Florii de Cireş din Târgu Mureş. Tinerii judoka bihoreni sunt antrenați de Olimpia Ianc, Alexandru Goncearenco, Lascău Loredana și Alina Borza.

Trecând la baschet, LPS Bihorul Under 18 a obținut două victorii 62-47 cu Viitorul Cluj și 62-59 cu Valbon Arad în turneul din municipiul de pe Crișul Repede, pierzând 63-74 cu U BT Cluj. Antrenorii acestei categorii de vârstă sunt Vali Scheiner și Vranes Zoltan.

Din păcate la categoria Under 14 orădenii au înregistrat un record negativ, au pierdut scor 11-87!!! cu U BT Cluj la turneul de la Târgu Jiu. De asemenea au mai pierdut 43-67 cu CSȘ din localitate. Mai rar așa ceva la o secție la care Oradea a câștigat în urmă cu ceva ani titlul național. de puțin timp, antrenor este Alin Roșu.

În fine, la categoria Under 12, elevii lui Alin Cureș au participat la etapa secundă în campionatul Ungariei. Aici orădenii au obținut două succese și anume, 41-20 cu HTE Huriak și 57-18 cu Kargasi Pusztai Sasfiokak.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)