Pentru trei minute intarziere, un meci de juniori nu a mai avut loc

2
Posted November 26, 2018 by Lucian Popa in Fotbal

007Un meci de fotbal, de juniori republicani s-a transformat într-un adevărat circ. Și asta numai și numai datorită bunătății celor de la LPS Bihorul Oradea care au decis să facă unele schimbări la ora organizării partidei. S-au gândit că e bine să respecți dorința adversarului, dar au respectat-o mult prea mult.

Inițial meciul de juniori republicani dintre LPS Bihorul și Inter Star Sibiu era programat să aibă loc sâmbătă 24 noiembrie ora 14,00 pe Stadionul Tineretului din Oradea.

Cei de la Sibiu au cerut, verbal doar, ca partida să se joace la ora 11,00. Explicația, pentru a ajunge mai repede acasă!
Conducerea LPS-ului a acceptat și binențeles s-a și comformat.

Din păcate la acea oră Ambulanța nu putea asigura asistența medicală decât cu un singur asistent.

În mod normal pe salvare există medic plus asistent. A venit doar asistentul, pentru că la acea oră ambulanța nu avea un medic disponibil. Regulamentul prevede clar că trebuie să fie prezent la stadion atât medicul cât și asistentul.

Din păcate datorită unei lipse de comunicare, medicul care venea normal la meciurile LPS-ului nu a fost anunțat că s-a schimbat ora. La ora stabilită, 11,00 medicul nu exista asistența medicală de specialitate. A fost anunțat un alt medic, care a luat mașina personală și a venit către stadion. Cu circulația îngreunată, cu diferitele străzi interzise, medicul a întârziat. Trei minute peste cele 15 regulamentare de așteptare. Doar trei minute pe ceas.

Stupoare însă… Cei din Sibiu, nu au mai dorit să joace partida, antrenorul formației considerând că s-a încălcat regulamentul. Echipa respectivă se află pe penultimul loc al clasamentului…

Au făcut 350 km pentru a veni la Oradea, au schimbat la mica înțelegere ora de începe a jocului și … nu au mai dorit să joace. Arbitrii au făcut raport special, și în cele din urmă meciul nu a mai avut loc. Echipa din Sibiu s-a întors acasă. Prinde orbul, scoate-i ochii!!!

Cu alte cuvinte, facerea de bine…

Cazul va fi judecat de către o comisie din cadrul FRF, iar la prima vedere un verdict, clar regulamentar ar putea fi negativ pentru LPS Bihorul.

Dacă se va judeca normal cu creierul și nu cu regulamentul în față, jocul va fi reprogramat, dar cum calendarul este extrem de încărcat, campioana trebuie predată la o anumite dată iar etapă intermediar cu tineri învoiți de la ore nu prea există, este puțin probabil că se va găsi soluția normală și anume aceea de a se juca pe teren.

Până la urmă te înscrii în campionat să joci nu să faci pe turistul prin toată țara!!!


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

  1.  
    Attila

    Oricum pierdeau LPS
  2.  

    Cine i a pus pe cei de la lps sa faca mica intelegere? 0-3 fara tam tam si inca un articol de rahat,marca inregistrata ,Lucian Ziaristu’ ! 🙂 )))

Adauga un comentariu


(obligatoriu)