Prestatie pozitiva, rezultat foarte bun pentru luceferi

0
Posted November 10, 2018 by Lucian Popa in Fotbal

rsz_img_20181110_124659În cadrul rundei cu numărul XVI-a a Ligii a 2-a de fotbal din țara noastră, Luceafărul a reușit un succes la scor de neprezentare 3-0 (0-0) în fața celor de la Metalglobus București.

Meciul a fost unul foarte bun de ambele părți cu mențiune că organizatorii au punctat decisiv, abia după pauză, iar oaspeții au avut și ei șansele lor, dar nu au reușit să le fructifice. Luceferii au început în terenul advers jocul, Țîră și Paraschiv având primele situații de gol în primele două minute.

Gazdele s emențin în atac, Dulca sau prejmărean nu găsesc ținta. La cealaltă poartă, execuția superbă a lui Vali Alexandru este deviată cunun ultim reflex de Moga în bară. Finalul le-a aparținut tot orădenilor care au ratat din nou prin Dulca.

La reluare, oaspeții au o ocazie incredibilă, lovitura liberă din lateral, este executat cu schibă spre poartă, Moga este bătat, mingea ocolește de puțin poarta.

Elevii lui Cristian Lupuț deschid scorul. Era minutul 63.

Vasile Pop este blocat în momentul șutului în careu, mingea ajunge la Sane, care pur și simplu îi pasează lui Paraschiv, acesta marcând lejer (1-0).

Trec doat zece minute și Dulca mărește diferența, duă ce de două ori a întors adversarul direct la 14 metri de poartă, Geantă fiind prins pe picior greșit (2-0).

Bucureștenii nu fac pasul înapoi, dar nu sunt eficienți în fața porții adverse.

Pe final de meci, centrarea în careul este finalizată de cu capul de Opriș, lovit în față cu Geantă (3-0).

Una dintre cele mai bune partide din ultima perioadă pentru ambele formații preocupate de fotbal și care au oferit un spectacol de calitate.

Luceafărul: Moga – Opriş, Oros, Preoteasa, Ţîră (86 Pop), Dulca *88 Peter), Roşu (58 Vasile Pop), Gunie, G. Paraschiv, Prejemerean, Băican
Antrenor: Cristian Lupuţ

Metaloglobus: Rob. Geantă – Costache, Buzea, Sava, Sane, Mino Sota, Vlad (65 Riza), Andrei (64 Ghenovici), Herea, Niculae, Culda (83 Albert)
Antrenor: Cristian Popovici


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)