S-au chinuit cu o echipa de juniori. CSM Oradea -Minaur Baia Mare 26-24

0
Posted November 10, 2018 by Lucian Popa in Handbal

handParcă niciodată prestația echipe de handbal masculin nu a fost atât de modestă sau mai bine spus, slabă ca și sâmbătă 10 noiembrie. Au trebuit să treacă 14 minute pentru ca CSM Oradea să treacă în avantaj pe tabelă în fața unei echipe de juniori. Este inadmisibil ca un jucător senior să fie eliminat de trei ori în prima repriză iar portarul titular cu un pic de ghinion, să premiescă primele goluri lovindu-l mingea.

Chiar dacă doi jucători importanți ai echipei s-au accidentat, asta nu scuză jocul lamentabil al elevilor lui George Tăut, care au câștigat datorită unui final mai eficient.

Victoria rămâne victorie, dar prestaiaa fost una care trebuie uitată cât mai repede.

În cadrul etapei a VII-a a Diviziei A de handbal masculin, CSM Oradea a trecut la două goluri diferență scor 26-24 (12-12) de o echipă de juniori în care doar un jucător avea 23 ani. George Duma portarul titular a fost depășit clar în primele minute și a fost înlocuit cu Marchiș care a avut o pretație încurajatoare. Pe final, Ene a fost cel care a dat un plus echipei, el având mult curaj și perfecțiune când era nevoie de așa ceva.

Experiența lui Mihaăilescu a fost uitată la vestiare pentru că în minutul 28 a fost deja descalificat, fără nicio scuză, trei eliminări aiurea. Abia pe final de partidă, Oradea fără Munea sau Liberț pe parchet au făcut diferența, când au marcat în superioritate numerică, iar adversarul care a ținut aproape, a avut emoții la ultimele aruncări. Și Cîrchea cel mai bun marcator cu șase goluri, a aruncat de la șapte metri ca și cum ar fi făcut-o prima dată, total improprie, ratând în timp ce Crăciun sau Liberț, au marcat câte cinci goluri fiecare.

Problema ce mai mare a fost în apărare acolo unde au primit 24 de goluri de la juniori. Pe viitor astfel de probleme trebuiesc eliminate pentru că nu e normal ce se întâmplă în acest moment la echipă. E momentul ca echipa să înțeleagă care este un joc colectiv și nu unul individual, iar doar prezența în teren nu le asigură nimic.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)