Sosesc primele intariri pentru campioana Romaniei la baschet

0
Posted November 13, 2018 by Lucian Popa in Fotbal

pavleDragan Zekovic este noul jucător al CSM CSU Oradea. Baschetbalistul originar din Serbia, înalt de 2.09 metri a ajuns la un acord cu campioana în exercițiu a României pentru un angajament cu valabilitate până la încheierea sezonului competițional 2018/19.

Jucător de pozițiile 4-5, Zekovic este cunoscut publicului orădean și românesc pentru angajamentele cu CSU Asesoft Ploiești și CSM Steaua EximBank București.

În vârstă de 31 ani, Zekovic se află în fața celui de-al 12-lea sezon al carierei. El a avut primul angajament în sezonul 2005/06, alături de Atlas Novi Belgrad. A trect apoi la Arkadia Traiskirchen Lions, unde a fost coleg cu Titus Nicoară. Ulterior a jucat pentru Steaua Roșie Belgrad, OKK Belgrad și KK Novi Sad.

De asemenea campioana României a ajuns la un acord de principiu cu jucătorul sârb Pavle Reljic (foto). Sportivul în vârstă de 25 ani se va alătura roș-albaștrilor în cursul zilei de miercuri (14.11), când va asista la meciul cu ZZ Leiden, din etapa a 5-a în FIBA Europe Cup – ediția 2018/19. Contractul urmează să fie parafat de cele două părți.

Înalt de 1.94 metri, cântărind 80 kilograme, Reljic evoluează în principal la poziția 2. El este un bun purtător de minge, astfel încât a fost utilizat de-a lungul timpului și la poziția 1. De-a lungul carierei, jucătorul amintit a evoluat în Serbia, Liga Adriatică, Bosnia-Herțegovina și România.

În țara nostră, Reljic a evoluat pentru două echipe din Timișoara. El a activat între 2015 și 2018, perioadă în care a bifat 46 prezențe în Liga Națională și trei în Cupa României. Are medii pe carieră de 12.7 puncte, 3.2 recuperări, 2.6 pase decisive și 0.8 intercepții pentru 11.8 la eficiență în 29:23 minute pe meci, cu procentaje de 60% la aruncările de două puncte, 36% la trei puncte, respectiv 74% la linia de pedeapsă.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)