Trofeul CSM Oradea cu participare record la start

0
Posted November 13, 2018 by Lucian Popa in Tenis

1526044554185 (1)Timp de mai multe zile, pe terenurile Bazei Sportive „Antonio Alexe”, a avut loc Trofeul CSM Oradea care a adunat la start 128 de participanţi, un număr record pentru acest turneu.

Turneu de categoria I, Trofeul „CSM Oradea” a organizat meciuri la categoriile 10, 12, 14 şi 16 ani, masculin şi feminin, la simplu, şi 14 ani, masculin şi feminin, la dublu.

Categoriile 12 şi 14 ani s-au disputat pe terenuri de zgură, la 10 ani s-a jucat în balon, iar la 16 ani, în premieră, pe cele două terenuri de ciment din cadrul bazei sportive.

„A fost pentru prima dată când, la un turneu organizat de noi, s-au disputat jocuri pe terenurile cu suprafaţă dură. De acum înainte, la categoria 16 ani, vom organiza jocuri doar pe terenrile hard, deoarece în luna ianuarie naţionalele de 16 ani care se vor desfăşura în Capitală se vor juca pe această suprafaţă”, a declarat Nicuşor Vaşadi, directorul turneului.

În acest an județul Bihor a fost reprezentat de Sănătatea Oradea, Metalul Salonta, Iris Ştei şi, evident, CSM Oradea. Mingile cu care se joacă sunt Dunlop Fort, iar arbitrul turneului este harghiteanul Benedek Elek.

La categoria 10 ani fete, orădeanca Raluca Băican, legitimată la CSM Oradea va juca pentru trofeu cu Carla Nedeloni, cap de serie numărul 1.

De asemenea la băieți, Sebastian Moș, legitimat la Iris Ștei a pierdut în ultimul act 0-4, 1-4 cu Eneas Burde. La categoria 12 ani fete, Merce Saba a pierdut și ea în finală 2-6, 1-6 cu Ilinca Sagmar din Bacău. Coroiu Ana Maria legitimată la CSM Oradea a cedat și ea în finală 6-34, 3-6, 1-6 în fața timișorencei Maria Gașpar.

Peste doar două săptămâni, aceeaşi bază sportivă va găzdui Cupa Municipiului Oradea, un alt turneu de categoria I.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)