A venit randul celor de la King-Do Lions se premieze rezultatele din 2018

0
Posted December 21, 2018 by Lucian Popa in Altele sporturi

premiiCasa de Cultura a Sindicatelor a gazduit “Gala de premieri” a clubului oradean King Do-Lions. Acest eveniment a avut o dubla semnificatie, fiind sarbatoriti cei mai buni sportivi ai clubului, dar si cei 20 ani de existenta de la infiintarea clubului. Clubul Sportiv King Do-Lions a fost infiintat la 1 septembrie 1998 ca Asociatie Sportiva, fiind transformat in club sportiv in anul 2002 , iar in 2012 a avut loc o reorganizare semnificativa, atunci cand acest club si-a primit numele de King Do-Lions.
În raportul de activitate Andreea Ganea a precizat ca in acest an echipa King Do-Lions a obtinut 8 locuri I, 5 locuri II si 8 locuri III la campionatele cu caracter national, respectiv 19 locuri I, 16 locuri II si 18 locuri III.

S-a obtinut titlul de vicecampion national in clasamentul general cu ocazia Campionatului national desfasurat in perioada 16-18 noiembrie de la Dej si s-au obtinut 4 titluri de “Cel mai bun sportiv al competitiei”, prin Karina Mihuta, Denisa Cotut, David Sferle si Nicoale Pascu.
Presedintele executiv Andreea Ganea si presedintele fondator al clubului Romeo Tulkos au desemnat cei mai buni sportivi ai clubului, pe care i-au premiat cu cupe si diplome.

Prima data au fost premiate categoriile de copii, unde Patrick Irimus si Razvan Cotut au ocupat locul III, Carina Popa locul II , iar sportiva anului 2018 a fost declarata tripla campioana nationala Karina Mihuta. Karina in acest an a obtinut la Open-ul serbiei loc II la tull si III la lupta, la Spirit Open (Ungaria) 2 locuri III la tul si la lupta, la Open-ul Romaniei locul II la lupta si III la tull, la Open-ul Ungariei in Jaszbereny locul I la lupta si II la tull, iar la Campionatul National Locul I la tull, la lupta si la tehnici speciale, fiind declarata totodata

“Cea mai buna sportiva a competitiei la copii!”
Printre nenumaratele rezultate ale clubului din ultimii ani, antrenorul principal al clubului Romeo Tulkos 5DAN , a tinut sa premieze in mod special 3 sportivi: Iosziv Nicole pentru locul III obtinut la lupta in anul 2015 cu ocazia Campionatului European de la Riccione (Italia), Andreea Ganea pentru locul III la tehnici speciale, obtinut la Campionatul European din 2016 de la Thessaloniki (Grecia) si David Sferle pentru titlul de Vicecampion European la tehnici speciale obtinut in acest an la Thallin (Estonia).
Clubul a premiat-o in special si pe domnisoara Camelia Ionescu cea care intreg anul a arbitrat la toate competitiile nationale si internationale pentru King Do-Lions.

De asemenea a fost rasplatit cu placheta si instructorul Szabo Sergiu, cel care in 2019 va conduce sectia de Kempo a clubului, fiind prima sectie cu aceasta ramura sportiva in Oradea!
Asa cum au fost desemnati cei mai buni sportivi la copii, a urmat si desemnarea campionilor la juniori si seniori. Locul III in clasamentul general a fost ocupat de Nicolae Pascu, pe locul II s-a clasat sportiva Denisa Cotut (sportiva anului 2016 si 2017) , iar sportivul anului a fost declarat David Sferle.
Romeo Tulkos a tinut sa multumeasca in mod deosebit presedintelui clubului Andreea Ganea pentru sprijinul acordat in cele mai grele clipe atat pe plan personal cat si profesional.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)