Au demonstrat ca pot invinge o echipa mult mai bine cotata

0
Posted December 2, 2018 by Lucian Popa in Fotbal

002 (1)În cadrul etapei a XX-a, prima a returului Ligii a 2-a de fotbal, Luceafărul Oradea a reușit o victorie la limită, scor 2-1 (0-0) în compania celor de la Energeticianul Petroșani.

Deși ambele echipe sunt patronate de o singură persoană, meciul a fost unul în care orice fel de înțelegere la nivelul conducerii sau jucătorilor, nu a stat în picioare.

Prima parte a fost una destul de săracă în faze de poartă, cea mai mare oportunitate fiind irosită de Sergiu Pop care singur cu portarul a tras alături.

Partea a doua a început cu ocazia irosită de Neacșa, care a șutat din vole puternic sub transversală, Moga a respins cu un reflex în corner. Tudorache putea deschide scorul, acțiunea individuală a acestuia fiind finalizată cu un șut alături.

Gazdele deschid scorul prin nou intratul Ludușan. Dulca a șutat pe de stângă, Miron a respins în față, Ludușan cu latul înscrie în poarta goală (1-0). Era minutul 72. După doar șapte minute, Vasile Pop reușește să majoreze diferența cu un șut în forță, oaspeții reclamând o poziție de afară din joc (2-0).

Tot luceferii se mențin în ofensivă și sunt aproape să majoreze diferența pe tabelă, în două rînduri Roșu fiind blocat în ultimul moment.

Vlad Rusu șutează puțin alături, pentru ca Ludușan să înscrie din nou, reușita fiind anulată pentru fault în atac.

În minutul 90, oaspeții reduc din diferență, Ioniță preia perfect între cei doi apărători centrali ai gazdelor și înscrie cu un șut plasat (2-1).

Luceafărul: Moga – Gunie (Luduşan 69′), Oros (cpt.), Al. Băican, Moihedja – Vas. Pop, Prejmerean, Preoteasa (Opriş 81′), Al. Dulca – Sg. Pop (C-tin. Roşu 56′), G. Paraschiv
Antrenor: Cristian Lupuţ

Energeticianul: Bg. Miron – D. Drugă, D. Lung (cpt.), M. Ioniţă, Misăraş – C. Cristea (C. Ionică 74′), Al. Neacşa – Vl. Tudorache, Cioiu (R. Enache 46′), Andr. Dragu (Rob. Petre 80′) – Vl. Rusu
Antrenor: Bogdan Andone


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)