Bihorenii premiati la Gala Campionilor de la Suceava

0
Posted December 5, 2018 by Lucian Popa in Altele sporturi

IMG-20181203-WA0000În data de 1 decembrie 2018, a avut loc festivitatea de premiere la karting in Campionatul României CNKS.

Aceasta a avut loc la Suceava, unde si noi Bihorul suntem reprezentați de doi piloți la grupa mare kfj cu motoare de 125 cm de cunoscutul pilot oradean Cohut Antonio. Iar la cea mai mică grupa promo bb cu motoare de 50 cm monomarca Comer si o putere de 5 cai, de debutantul Ivan Indriesi.

Cei doi piloți sunt foarte talentați, dar din pacate, dupa 7 etape nu au putut obtine titlul de campioni la grupa mare. Niște probleme tehnice ne-au pus probleme la două dintre etape, unde nu am putut puncta, si a trebuit să ne mulțumim cu locul 3.
Iar la grupa mica, Ivan Indriesi: inainte de etapa a 4-a, in urma unei cazaturi la o plimbare cu bicicleta, a suferit o fractură de braț care ne-a scos 4 saptamani din competiție, nemaiputand lua startul în etapa 4. Iar cu punctele adunate în 6 etape am reușit doar locul 3 pe țară.

Vrem să mulțumim mecanicului nostru, care a muncit din greu pentru rezultatele noastre. Si nu in ultimul rand, celor de la Madrugada Concept Oradea pentru sprijinul acordat.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)