Campioana, dublu succes in fata formatiei CSM Digi Oradea

0
Posted December 1, 2018 by Lucian Popa in Polo

rsz_steauaCSM Digi Oradea a pierdut primul meci al dublei cu Steaua București, contând pentru etapa a 7-a din Superliga Națională de polo – ediția 2018/19. Partida desfășurată vineri (30.11), la bazinul Ghencea, s-a încheiat cu scorul de 10-7. Pe reprize: 2-1, 3-3, 2-1, 3-2.

Japonezul Yusuke Inaba a punctat de patru ori pentru echipa antrenată de către Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu.

Brazilianul Grummy Guimaraes a înscris de două ori, iar căpitanul Ramiro Georgescu a marcat un gol pentru CSM Digi.

Alex Popoviciu a fost descalificat pentru trei eliminări. Pe lângă jucătorii deja enumerai, CSM Digi Oradea a mai mizat pe Stefan Zivojinovic, Levente Vancsik, Cristi Dobre, Max Costa, Roland Szabo, Viktor Kovats, Robert Gergelyfi, Bogdan Remeș, Raul Gavriș, Nichita Ilisie și Ferenc Czenk.din păcate pentru ei, orădenii au ceat și în confruntarea desfășurată sâmbătă scor 9-4. Pe sferturi: 0-2, 3-1, 3-1, 3-0.

Meciul a demarat excelent pentru elevii lui Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu. Aceștia s-au apărat exemplar și au împiedicat formația adversă să înscrie pe parcursul primelor opt minute.

Astfel, CSM-ul s-a instalat la conducere, marcând primele două goluri ale partidei. Echipa din Oradea s-a văzut egalată în sfertul al 2-lea, însă a înscris din nou, înainte ca Steaua să stabilească scorul pauzei, 3-3.

Lucrurile s-au schimbat în repriza secundă. Steaua a trecut pentru prima dată la conducere în primul minut din sfertul al 3-lea, dublându-și avantajul la scurt timp. CSM-ul a răspuns la jumătatea acestei perioade de joc, dar nu a avut forța să restabilească egalitatea. Bucureștenii au marcat ultimele patru goluri ale meciului și s-au impus la diferență de cinci goluri.

Grummy Guimaraes a terminat cu două goluri, iar Ferenc Czenk și Viktor Kovats au marcat câte un gol pentru CSM Digi Oradea. Au mai jucat Stefan Zivojinovic, Levente Vancsik, Cristi Dobre, Max Costa, Seyia Adachi, Roland Szabo, Alex Popoviciu, Robert Gergelyfi, Ramiro Georgescu, Bogdan Remeș, Nichita Ilisie și Raul Gavriș.

Ciao restaurant - pizzerie

 


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)