Cosmin Contra: Va fi greu dar nu imposibil

0
Posted December 2, 2018 by Lucian Popa in Fotbal

Nicusor Stanciu si Alexandru Chipciu in meciul de fotbal dintre Romania si Danemarca, din cadrul Preliminariilor Campionatului Mondial din 2018,pe Cluj Arena din Cluj Napoca, duminica 26 martie 2017.Razvan Pasarica/ SPORT PICTURES

Naţionala României va evolua în grupa F, alături de Spania, Suedia, Norvegia, Insulele Feroe şi Malta, în preliminariile Campionatului European din 2020, conform tragerii la sorţi de duminică, de la Dublin.

Selecţionerul Cosmin Contra a declarat, duminică, după tragerea la sorţi a preliminariilor Campionatului European, că grupa F, în care va evolua România, este una dificilă, dar din care nu este imposibil de obţinut calificarea.

El a precizat că tricolorii trebuie să înceapă bine campania de calificare şi că speră ca în primul meci să nu întâlnească Spania.
“Nu e grupa cea mai grea în care am fi putut să picăm, e la mijloc ca dificultate. E clar să Spania nu mai trebuie să spunem de ea.

Toate celelalte sunt echipe nordice. Am jucat cu Suedia un meci amical la Craiova, ştim forţa pe care o au, Norvegia o echipă în reconstrucţie, tânără, care a câştigat grupa din Liga Naţiunilor. Nu sunt două echipe uşoare, dar nici două echipe pe care să nu putem să le batem. Nu sunt deplasări uşoare.

Trebuie să începem bine această campanie, indiferent de adversar. Sperăm să nu fie Spania în primul meci.

E greu, dar nu imposibil. Vom face orice ca să ne calificăm din această grupă. Sperăm în grupa asta să nu pierdem, cum n-am pierdut în Liga Naţiunilor.

Vom face tot ce depinde de noi să facem fericiţi românii şi să vină pe Arena Naţională să ne vadă la Campionatul European”, a spus Contra la ProX.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)