DE NEOPRIT. Romania surclaseaza multipla campioana continentala!!!

0
Posted December 5, 2018 by Lucian Popa in Handbal

handDupă victoriile cu Cehia (31-28) și Germania (29-24) din primele două etape, România a întâlnit Norvegia în ultimul meci din prima fază a grupelor de la Campionatul European de handbal feminin.

Cristina Neagu & Co. au făcut un meci EXTRAORDINAR reușind o victorie extrem, extrem de importantă cu scorul de 31-23 (18-12).

Tricolorele au predat pur și simplu o lecție de handbal unei echipe care domină întrecerea mondială de ani buni. Crina Pintea a făcut un meci senzațional atât în atac cât și în apărare în timp ce Buceschi, Neagu sau Ginger au demonstrat că sunt la un nivel extrem de ricicat la acest turneu final.

Dumanska mai parează o aruncare. Un lucru e cert: România are portari (și nu numai). Drăguț încheie meciul cuun gol de la mijlocul terenului!!!

Cu victoria în fața norvegiencelor, “tricolorele” au câștiga grupa și au adunat patru puncte pentru grupele principale ale turneului din Franța. Sunt obligate să câtșiuge cel puțin un joc cu Spania, Olanda sau Ungaria pentru a fi mai aproape de semifinale.

Norvegia a avut o singură ediție de CE la care nu a fost pe podium, este vorba de anul 2000, atunci când România a fost țara gazdă. În rest, nordicele au fost de fiecare dată pe podium, iar în șapte cazuri au cucerit medaliile de aur (1998, 2004, 2006, 2008, 2010, 2014, 2016).


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)