Huszar Ingrid, cea mai valoroasa sportiva la CS Crisul in 2018

0
Posted December 17, 2018 by Lucian Popa in Altele sporturi

huszarSala de conferințe a Hotel Continental din Oradea a găzduit luni 17 decembrie, o nouă festivitate de premiere. A venit rândul celor de la CS Crișul Oradea, director Ionel Bungău să-și premieze valorile la finele anului.

Chiar dacă nu o spun CS Crișul Oradea a avut în ultima perioadă o remanieră masivă a unor secții care pur și simplu activau doar pe hârtie, iar acestea au dispărut în totalitate.

Celelalte care s-au menținut au fost declarate mai productive, cu toate că unele dintre ele sund doar așa de imagine, rezultatele lor fiind foarte, foarte modeste. Sporturile nautice și anume polo și natația, în ultima perioadă, au salvat onoarea unui club de tradiție în Bihor. Așa cum era și normal, alături de laureați, au fost prezenți o parte dintre antrenor, colaboratori ai clubului, invitați și mass-media locală.

Fireşte, însă, în clasamentul celor mai buni sportivi ai anului, prima poziție a fost ocupată de multipla campioana națională la natație Huszra Ingrid (foto). Surprinzător însă, aceasta abia a prins podiumul în cadrul clasamentului celor mai buni sportivi în județul Bihor, deși în 2018 a doborât şapte recorduri. Huszar Ingrid a fost premiată alături de antrenoarea ei, Cristina Madău. Este o realizare foarte importantă pentru o sportivă în plină ascensiune care în mod normal este una dintre aspiratnetel județului Bihor la o participare la Jocurile Olimpice din 2024.

Locurile II şi III le-au ocupat tot înotătorii, deși încă foarte tineri, Anastasia Bako (antrenori Oros Remus, Illes Zoltan şi Schier Georgeta) şi Ştefan Duca (antrenor Oros Remus).

Clasamentul CS Crişul este completat de Iasmina Gyoker (judo, antrenor Olimpia Ianc), Czenk Ferenc (polo, antrenor Ciprian Cîmpianu), Antonia Vidican (polo, Zoltan Orban), Beniamin Lingurar (box, antrenor Mihai Miklos), Debora Nagy (polo, antrenor Dorin Sava), Nichita Ilisie (polo, antrenor Marcel Hasaş) şi Cezarea Todea (polo, antrenor Liviu Garofeanu).

În cadrul festivităţii au mai fost premiaţi cu diplome şi trofee Meheș Cristian atletism, David Octavian judo, Silviu Agud, Orlando Știubea și Izabela Munteanu toți box.

La neolimpici karateka orădeani pregătiți de Mezei Tunde, Hoffman Ancuța, Porumb Mădălin și Antony Hadade au primit și ei laurii necesari.

În fine, în clasamentul pe echipe, secția de polo și-a împărțit podiumul, juniorii II (antrenor Marcel Hașaș), medaliați cu bronz pe locul al treilea, juniorii II (Vekerdy Ladislau)  medaliați cu argint locul doi și echipa de junioare III (Liviu Garofeanu), medaliate cu aur au ocupat prima poziție.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)