Juniorii de la LPS Bihorul, invitati la FCSB Winter Friendship

0
Posted December 19, 2018 by Lucian Popa in Fotbal

steauÎn baza bunelor relații de prietenie din ultima perioadă dinte conducerea LPS Bihorul, mai precis directorului adjunct Lucian Stance și conducerea celor de la FCSB, în urmă cu puține zile, la baza din Berceni a avut loc un turneu de fotbal.

Turneul amical FCSB Winter Friendship a fost organizat de FCSB pe două categorii de valoare, Grupa 1 și 2.

S-a jucat la dimensiunile standard până la cele dedicate jocului 8+1 sau 6+1. Toate aceste facilităţi au fost create într-un timp relativ scurt, semn că George Becali, patronul FCSB, a învăţat suficient din proiectul reuşit la Ovidiu de către Gheorghe Hagi. Clubul bucureştean are în plan inclusiv construirea unor tribune de aproximativ 3.000 de locuri în jurul unui teren de iarbă pe care va evolua echipa secundă.

LPS Bihorul a făcut parte din Grupa I valorică alături de FCSB, campioana României la această categorie de vârstă, Dinamo Bucureşti şi New Star Football (echipa lui Sorin Ghionea şi Petre Marin), următoarele două formaţii ca valoare din Capitală.

Din păcate pentru ei, bihorenii au pierdut toate cele trei jocuri, 1-4 cu FCSB, 0-4 cu New Star Footbal şi 0-3 cu Dinamo Bucureşti, orădenii nu s-au prezentat chiar atât de rău cum o arată rezultatele.

fotSpre exemplu, în duelul cu FCSB (campiona naţională), rezultatul a fost 1-1 până spre final, toate cele 4 goluri încasate venind în urma unor greşeli individuale.

Directorul adjuct al LPS Bihorul a pus acest fapt pe seama emoţiilor pe care le aveau copiii care nu se mai duelaseră cu un asemenea adversar. Celelalte rezultate din Grupa I: FCSB – Dinamo Bucureşti 3-1, FCSB – New Stars 3-1 şi New Stars – Dinamo Bucureşti 0-1.

Parteneriat de colaborare

În următoarea perioadă, FCSB şi LPS Bihorul urmează să semneze un protocol de colaborare. În acest sens, pentru a parafa documentul şi a stabili toate detaliile, la Oradea va veni Ilie Alexe, coordonatorul Academiei FCSB. Colaborarea ar urma să se materializeze începând din 2019 când liceul orădean va trimite 4 fotbalişti (2 de la U19 şi 2 de la U17) într-o perioadă de pregătire la clubul bucureştean.

LPS Bihorul: Matei Popa, David Dumea, Raul Antoci, Patrick Bundea, Darius Peres, David Mărcuţiu, Rareş Catrişcău, David Maghiar, Denis Cociuba, Cătălin Romocean, Zeplenyi Cristian, Mihai Hadadea, Mario Herlas, Rareş Ciuclea, Andrei Naghi şi Alex Matei.

Antrenor: Lucian Stance.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)