O victorie si o infrangere pentru vicecampionii nationali

0
Posted December 16, 2018 by Lucian Popa in Polo

poloSâmbătă și duminică, vicecampioana României la polo pe apă masculin, și anume echipa CSM Digi Oradea a primit în bazinul olimpic Ioan Alexandrescu vizita celor de la Corona Sportul Studenţesc Braşov. Disputa a contat pentru ultima etapă din turul Superligii Naţionale de polo.
În primul meci, echipa orădeană s-a impus cu scorul de 10-5 (1-2, 5-2, 1-0, 3-1) pentru ca în cel de-al doilea meci să cedeze surprizător cu scorul de 11-12.

Mult mai echilibrat, meciul de duminică a fost adjudecat de cei de la Coronoa Sportul Studenţesc, după ce oaspeţii au câştigat primul sfert cu 4-2, sfertul al II-lea le-a revenit elevilor antrenorului Dorin Costrăş, cu 3-1, iar cel de-al treilea s-a încheiat remiză, 3-3.

În acest fel, ultima secvenţă a fost cea decisivă, dar cei care s-au dovedit mai eficienţi în ultimele opt minute au fost jucătorii de la Corona Sportul, autori a 4 goluri, faţă de cele 3 reuşite de CSM Digi.

De această dată, Gustavo Guimaraes a fost cel mai eficace de la gazde, cu 4 goluri înscrise. L-a urmat Alex Popoviciu, cu 3, Roland Szabo, cu 2, Czenk Ferenc şi Ramiro Georgescu, cu câte un gol.

„Şi anul trecut a fost cam tot la fel, ne-am împărţit victoriile şi atunci. Am avut în faţă acum, însă, o echipă întărită faţă de anul trecut, o echipă puternică, masivă, cu un joc foarte agresiv. Faptul că în meciul al doilea am pierdut în minutul 2 apărătorul nostru de la centru ne-a pus în situaţia de a improviza. Din păcate nu am reuşit cu succes, pentru că am luat anumite goluri din centru, care cu apărătorul nostru, Bogdan Remeş, sunt convins că nu le luam”, a declarat, la finalul meciului antrenorul CSM-ului, Dorin Costrăş.

Golurile întâlnirii din primul meci au fost marcate de Inaba 3, Vancsik 2, R. Szabó 1, Popoviciu 1, Kováts 1, Gergelyfi 1, Remeş 1, respectiv Jerkovic 1, V. Georgescu 1, Oanţă 1, Ianc 1, Balakirev 1.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)