Primul succes pentru Romania la Campionatul European

0
Posted December 1, 2018 by Lucian Popa in Handbal

Cristina NEagu in timpul meciului de handbal Romania - Austria din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial din 2017, in Arena Toni Alexe, Oradea, vineri, 9 iunie 2017.  FOTO: Paul Ursachi / www.SportPictures.eu

Într-o grupă dificilă cu Norvegia, Germania și Cehia, fiecare punct va conta, iar fetele noastre știu acest lucru. Confruntarea de debut de la CE de handbal cu Cehia a fost una care a arătat că echipa noastră are mult potențial.

Naționala pregătită de Ambros Martin a avut o primă repriză foarte bună reușind șase goluri avans după primele 30 minute, 17-11. A urmat o a doua reprizămai echilibrată cu o echipă a Cehiei mult mai motivată, dar care nu a putut să se autodepășească. Româncele s-au relaxat mult prea repede, dar în final România a obținut mult doritul succes cu scorul de 31-28.

Grupa A

Danemarca, Serbia, Suedia, Polonia / meciurile se dispută la Nantes

Grupa B

Franța, Muntenegru, Rusia, Slovenia / meciurile se dispută la Nancy

Grupa C

Ungaria, Spania, Olanda, Croația / meciurile se dispută la Montbéliard

Grupa D

Norvegia, România, Germania, Cehia / meciurile se dispută la Brest

* Primele trei clasate din cele patru grupe se vor califica în Grupele Principale. Cele două Grupe Principale (de câte șase echipe) vor fi formate astfel: prima din grupele A și B, a doua din grupele C și D. Primele două clasate vor obține calificarea în semifinale (se va juca încrucișat – locul 1 dintr-o grupă cu locul doi din cealaltă grupă).


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)