Romania cedeaza in fata Rusiei si va juca pentru medaliile de bronz

0
Posted December 14, 2018 by Lucian Popa in Handbal

rusia 1Naționala de handbal feminin pregătită de Martin Ambros, a disputat vineri 14 decembrie prima semifinală a Campionatului European care are loc în aceste zile în Franța. Rusia, avea să învingă echipa noastră cu scorul de 28-22 (16-15).

“Haideţi fetelor, din toată inima pentru România!”, a scris, vineri, pe Instagram, Cristina Neagu. Sigur, fetele au jucat cum au putut ele de bine, dar nu a fost suficient să învingă campioana olimpică.

Surprinzător și totodată pozitiv, prima parte a fost una foarte bună pentru echipa noastră care și-a suprins adversarele în nenumărate rânduri, având și trei golrui avans, 10-7 sau 11-8. Din păcate până la pauză Rusia a revenit pe tabelă și a preluat conducerea.

Fără Cristina a fost și mai greu contra Rusiei, însă în sport nimic nu era de dinainte pierdut. Din păcate în debutul părții a doua timp de peste șase minute, echipa României nu amarcat iar adversarele au punctat de trei ori consecutiv. Nu le-au ajutat nici poarta de data asta, iar valoarea superioră a făcut diferența. Au apărut greșelile individuale care în final ne-a costat.

Bianca Bazaliu venită și ea în Franța a jucat minute bune, dar nu a fost deajuns, rezervele de energie s-au terminat pe final.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)