Romania pierde cu Ungaria. Stam la mana Olandei. Cristian Neagu s-a accidentat foarte grav!!!

0
Posted December 12, 2018 by Lucian Popa in Handbal

romaniaFetele noastre erau la mâna lor, o victorie sau o remiză echivalând cu calificarea în semifinalele Campionatului European de handbal feminin din Franța. Sigur, Ungaria s-a agățat de fiecare șansă pe care o are, cu atât mai mult cu cât se va duela cu România, una din rivalele istorice. Elevele lui Martin Ambros au pierdut la două goluri diferență 29-31 cu maghiarele.

Din păcate, Cristina Neagu cea maa bună jucătoare din lume s-a accidentat foarte grav, având mari probleme cu ligamentele.

Ea a fost transportată de urgență la spaital încă din minutul 51. România  început bine meciul conducând pe tabelă, maghiarele au revenit, și au controla finalul primei părți. 17-17.

În partea a doua, Ungaria a fost mai mereu în frunte, româncele și-au permis ”luxul” de a rata două lovituri de la 7 metri ceea ce i-a costat. În ultimele secunde Laslo a ratat o lovitură de la 7 metri iar un gol ar fi calificat în proporție de 99 % mai departe. Acum trebuie să așteptăm rezultatul dintre Olanda și Germania.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)