Categories Handbal

Handbalistii bihoreani surclasati in primele meciuri amicale

handFormația de handbal masculin SCM Politehnica a câștigat categoric primul amical al iernii, 41-26, la Timișoara, cu divizionara secundă CSM Oradea. Ecartul bănățenilor a fost unul consistent încă de la pauză, când se înregistra 22-9.

Principalii marcatori ai lui Poli au fost Marjanovic – 8 goluri, Păiuș, Furak și Milosevic – câte 5. De la bihoreni s-au remarcat, cu câte 4 goluri, Mihăilescu, Circhea, Radu, Libert și Bondor.

La fel ca în primul joc, antrenorul timișorenilor, Pero Milosevic, le-a acordat mai multe minute jucătorilor experimentați în prima repriză, pentru ca după pauză să fie utilizați mai mult tinerii și juniorii. În poartă au evoluat câte o repriză Kocic și Tcaciuc, după ce ieri minutele au fost împărțite între Kocic și Varo.

Handbaliștii de la SCM Politehnica au câștigat clar și revanșa cu divizionara secundă CSM Oradea. După 41-26 în meciul de ieri, alb-violeții s-au impus la o diferență și mai mare în jocul de astăzi, 40-20.

SCM Politehnica a punctat prin Milosevic 8, Cimpan 5, Trif 4, Neamțu 4, Furak 4, Păiuș 3, Fenici 3, Pribanic 3, Dragas 2, Șania 2, Grad 1, Marjanovic 1. La Oradea, Circhea a înscris 5 goluri, iar Szasz 3. radiotimisoara.ro

About Author