Categories Handbal

Handbalistii bihoreni au cedat la limita in amicalul de la Cluj

handEchipa de handbal masculin CSM Oradea a disputat cel de-al 3-lea meci amical în acest început de an calendaristic. Formația antrenată de George Tăutu s-a duelat cu prim divizionara Universitatea Cluj-Napoca, la Sala Horia Demian.

Antrenorii celor două echipe au convenit să joace 20 minute suplimentare pentru a oferi șansa de a juca tuturor jucătorilor. După 60 minute de joc, așa cum prevede regulamentul jocului de handbal, U Cluj a învins cu 35-33.

La jumătatea partidei, CSM-ul conducea cu 15-14. În cele 20 minute de joc suplimentare ecartul a crescut, însă importantă a fost acumularea de experiență în joc pentru o bună parte a tinerilor ce alcătuiesc lotul de jucători al echipei orădene.

Reamintim că CSM Oradea a mai jucat două meciuri amicale în cursul săptămânii trecute, la Timișoara, tot împotriva unei prim divizionare. Bănățenii au învins de două ori.

Echipa orădeană continuă programul jocurilor de pregătire. Urmează o dublă cu maghiarii de la Nyiregyhaza. Primul joc se va disputa sâmbătă (19.01), în Ungaria. Cel de-al 2-lea se va desfășura miercuri (23.01), la Oradea.

În altă ordine de idei, Lucian Criste s-a despărțit de CSM Oradea. Despărțirea survine din motive personale. De altfel, Luci își sistează, cel puțin pentru moment, activitatea sportivă.

About Author