Categories Volei

Au inceput modest dar incele din urma, au terminat bine partida!!!

IMG_20190112_120831În cursul după-amiezii de sâmbătă 12 ianuarie, CSU Oradea a disputat primul meci oficial de volei în cadrul Diviziei A2, seria vest din 2019, adversare fiindu-le echipa CSM Sibiu. La finele unui meci destul de modest de ambele părți, orădencele au reputat o victorie cu scorul de 3-1 (21-, -19, -12, -9). Din păcate pentru ele, voleibalistele locale au începu modest meciul și l-au terminat destul de bine. În primul set, echipa bihoreană a lăsat impresia că este încă în vacanță, ele fiind depășite clar de o grupare mult mai tânără. Abia în setul secund, au început să aibă un blocaj cât de cât mai elaborat, iar ridicătoarea a fost lipsită de inspirație pe toată durata meciului. Ultimele două seturi au fost unele fără istoric, echipa din sibiu a cedat total inițiativa, lucru de care a profitat din plin voleibalistele pregătite de Mariana Szabo. Dealtfel, acesta din urmă a avut posibilitatea să relueze tot lotul de jucătoare pe final de joc.

Una peste alta o victorie în care au făcut practic un set cadou adversarelor, iar pe viitor astfel de sincope trebuiesc evitate.
Echipa CSU Oradea: Fîcă Iuliana (căpitan), Radu – Fîcă Maria, Pașca Anca, Haidu Roxana, Adamcsik Daiana, Maxim Andreea, Rizea Antonia, Măran Andreea, Breban Alexandra, Pura Mădălina, Blaj Giulia. Antrenor: Lector univ. dr. Szabo-Alexi Mariana.

About Author