Categories Fotbal

Fara observatori bihoreni de arbitrii in Liga a 2-a

Meciul de fotbal dintre ASU Poli Timisoara si FC Academica Clinceni din etapa a XXIV -a a Ligii 2, disputat pe Stadionul Stiinta din Timisoara, sambata, 10 martie 2018. GABRIEL BREZEANU/ MEDIAFAX

Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal din data de 28 ianuarie 2019, întrunit în mod statutar în conformitate cu art. 47 alin. (2) din Statutul Federației Române de Fotbal, în prezența majorității membrilor săi, domnul Kyros VASSARAS lipsind motivat, adoptă următoarele decizii:

– Validează cu unanimitate de voturi Hotărârea Comitetului de Urgență din 23.01.2019.

– Aprobă cu unanimitate de voturi organigrama FRF cu mențiunea că în subordinea Secretarului General al FRF se vor regăsi și comisiile jurisdicționale (din punct de vedere exclusiv administrativ în conformitate cu prevederile art. 52 alin. 3 lit. b din Statutul FRF).

– Ia act că în temeiul art. 51 alin. 8 din Statutul FRF, Președintele FRF este de drept administrator al CF Mogoșoaia SRL și prin urmare aprobă ca domnul Răzvan BURLEANU să exercite funcția de administrator al CF MOGOȘOAIA SRL.

– Aprobă cu unanimitate de voturi lista propunerilor FRF pentru oficialii de meci UEFA pentru perioada 2019-2021.

– Aprobă modificarea art. 5 alin. 1 lit. d din Regulamentul pentru barajul de promovare în Liga a 3-a astfel: 1. Structura sportivă cu personalitate juridică a obținut Certificat de Identitate Sportivă eliberat de Ministerul Tineretului și Sportului în cursul sezonului competițional 2018/2019.

– Aprobă cu unanimitate de voturi Codul de etică al FRF cu mențiunea că intră în vigoare la data de 1 martie 2019.

– Aprobă cu unanimitate de voturi Codul de Conduită al FRF și celelalte documente de compliance (Politica FRF Anticorupție, Politica privind Cadourile și Ospitalitatea) cu mențiunea că documentele aprobate vor intra în vigoare la data de 1 martie 2019.

– Declină cu unanimitate de voturi solicitarea clubului SC Fotbal Club R București SA de schimbare a denumirii către Asociația Municipală de Fotbal București.

– Aprobă cu unanimitate de voturi solicitarea AJF Brașov cu privire la prelungirea perioadei de transfer pentru toate competițiile organizate de asociațiile județene până la cu 48 de ore înainte de data la care încep competițiile respective.

– Aprobă cu unanimitate de voturi achiziționarea sistemului GPS Catapult pentru a fi utilizat la echipa națională de seniori (Lot A) și echipa U21

– Aprobă cu unanimitate de voturi achiziția sistemului de scouting Wyscout pentru toate loturile naționale pentru o durată a contractului de 3 ani.

– Aprobă cu unanimitate de voturi componența nominală a organelor de conducere ale Academiei Naționale de Fotbal – FRF.

– Aprobă cu unanimitate de voturi costul de transport aerian pentru jocurile oficiale ale Echipei naționale de seniori pe ruta București-Stockholm-Cluj-București .

– Aprobă cu unanimitate de voturi lista observatorilor de arbitri pentru jocurile din Liga 2 Casa Pariurilor.

– Aprobă cu unanimitate de voturi completarea listei observatorilor de fotbal în sală.

– Ia act de componența nominală a listei observatorilor internaționali de arbitri pentru perioada 2019-2021.

– Aprobă acordarea unui bonus în cuantum de 200.000 de euro pentru echipa națională U21 ca urmare a calificării la Campionatul European U21 UEFA 2019.

– Stabilește continuarea dezbaterii RSTJF pentru proxima ședință a Comitetului Executiv. În prezenta ședință au fost dezbătute modificări/completări ale RSTJF astfel: art. 4 alin. 19, art. 14 integral, art. 20 alin. 4, art 21 – cuantumul contribuției de formare. urmând a se stabili în ședința următoare textul ce va fi adoptat. De asemenea, s-a propus reformularea compensației de promovare în sensul că aceasta să se achite doar în situația în care jucătorul se legitimează la o echipă de categorie superioară.

About Author