Handbalistii bihoreni au cedat la limita in amicalul de la Cluj

0
Posted January 17, 2019 by Lucian Popa in Handbal

handEchipa de handbal masculin CSM Oradea a disputat cel de-al 3-lea meci amical în acest început de an calendaristic. Formația antrenată de George Tăutu s-a duelat cu prim divizionara Universitatea Cluj-Napoca, la Sala Horia Demian.

Antrenorii celor două echipe au convenit să joace 20 minute suplimentare pentru a oferi șansa de a juca tuturor jucătorilor. După 60 minute de joc, așa cum prevede regulamentul jocului de handbal, U Cluj a învins cu 35-33.

La jumătatea partidei, CSM-ul conducea cu 15-14. În cele 20 minute de joc suplimentare ecartul a crescut, însă importantă a fost acumularea de experiență în joc pentru o bună parte a tinerilor ce alcătuiesc lotul de jucători al echipei orădene.

Reamintim că CSM Oradea a mai jucat două meciuri amicale în cursul săptămânii trecute, la Timișoara, tot împotriva unei prim divizionare. Bănățenii au învins de două ori.

Echipa orădeană continuă programul jocurilor de pregătire. Urmează o dublă cu maghiarii de la Nyiregyhaza. Primul joc se va disputa sâmbătă (19.01), în Ungaria. Cel de-al 2-lea se va desfășura miercuri (23.01), la Oradea.

În altă ordine de idei, Lucian Criste s-a despărțit de CSM Oradea. Despărțirea survine din motive personale. De altfel, Luci își sistează, cel puțin pentru moment, activitatea sportivă.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)