Categories Fotbal

Primele declaratii ale oradeanului Ioan Hora, ajuns la FCSB

horaIoan Hora este al 3-lea jucator transferat de FCSB in aceasta iarna dupa Florentin Matei si Adrian Stoian. El a fost prezentat oficial la Palat. Ioan Hora (foto) este orădean și și-a făcut junioratul la LPS Bihorul Oradea, antrenor Lucian Stance.

A ajuns la UTA Arad în Liga a II-a, la FC Bihor nu era loc pentru el, după care a semnat cu Gloria Bistrița în primul eșalon. La fel ca și mulții alții, pentru a ajunge fotbalist a trebuit să plece din Oradea, așa ziși cunoscători ai fotbalului bihorean au făcut mai mult rău decât bine clubului fanion.

A fost campion al României cu CFR Cluj-Napoca, a jucat în Champiosn League cu gruparea fevoriară iar în ediția 2016-2017 a fost golgheterul României în tricoul celor de la Pandurii. A avut o perioadă în Turcia, după care acum a revenit în România.

„Mi-a luat foarte putin sa ma decid. M-a sunat domnul Becali, a fost o discutie de cinci minute. E un pas important in cariera mea, vreau sa-mi ajut echipa si sa putem castiga campionatul. I-am transmis domnului Becali ca vreau sa vin si sa-mi propuna el oferta. Daca nu eram pregatit, nu mai veneam aici.

Ca orice fotbalist mare, trebuie sa ai presiune, e important sa ai presiune. Au fost discutii si cu Dinamo, dar nimic concret. Imi doream sa ajung la o echipa de top din Romania si cel mai important e ca am ajuns la Steaua. Am semnat pe un an si jumatate.

Concurenta este benefica pentru echipa, imi astept randul si sper sa pot sa ofer ceea ce echipa are nevoie. M-am antrenat cu Luceafarul Oradea, sunt ok, ma simt bine. Vom vedea in Spania la ce nivel sunt.

In ultima perioada nu ma gandeam ca o sa ajung la FCSB, dar a aparut oportunitate si sunt foarte bucuros” a spus Ioan Hora la prezentarea oficiala la FCSB.

About Author