Categories Tenis

Simona Halep trece de Venus Williams!!! Va juca in optimi cu sora ei, Serena

MELBOURNE, AUSTRALIA - JANUARY 19:  Simona Halep of Romania plays a forehand in her third round match against Venus Williams of the United States during day six of the 2019 Australian Open at Melbourne Park on January 19, 2019 in Melbourne, Australia.  (Photo by Julian Finney/Getty Images)

Simona Halep şi Venus Williams, s-au întâlnit în turul trei al competiției de la Melbourne.
Partida a avut loc sâmbătă, fiind prima din sesiunea de seară de pe arena Margaret Court, a doua a complexului australian.

Înaintea partidei, Venus Williams conducea cu 3-2 în întâlnirile directe cu jucătoarea noastră, dar ultima victorie a fost obținută în 2013, când Simona era doar o jucătoare de tenis, cu o campioană, ca acum.Dovadă și cele două victorii ulterioare obținute de Simona Halep.

Primele ghemuri au fost echilibrate pentru ca după aceea, Simona Halep (foto) să preia inițiativa. În cele din urmă a închis primul set cu un clar 6-2. A urmat un set al doilea în care românca a debutat cu break. a urmat o revenire a lui Venus, prentru ca pe final de set contănțenca să fie mult mai lucidă. 6-3 în setul secund și calificare în optimi.

Simona va juca în optimi cu sora ei, Serena, care a avut un meci de antrenament în turul trei cu ucraineanca de 18 ani Daiana Iastremska.

About Author