Categories Volei

Voleibalistele universitare incep sa lege victoriile

voleiCSM Timișoara – CSU Oradea 0-3 (16-25, 21-25, 19-25)

Studentele orădene au evoluat sâmbătă 19 ianuarie, în etapa a 4-a a
returului din Campionatului Național al diviziei A2 la volei feminin, la Timișoara, unde au întâlnit echipa de pe ultimul loc, CSM Timișoara, însala Facultății de Educație Fizică și Sport a Universității de Vest.

Fără a obține nicio victorie, fiind la prima participare le senioare,
echipa gazdă, o echipă tânără condusă de experimentatul antrenor Dani Jitaru, nu au reușit să pună probleme unei echipe universitare orădene determinate să încheie cât mai rapid jocul și să obțină o victorie scontată.

Astfel, echipa oaspete a reușit să evolueze în formulă completă și să
domine toate cele trei seturi, adjudecându-și victoria în 64 de minute.
Doar, în setul doi, după ce au fost conduse permanent, gazdele s-au
apropiat la 2 puncte, 19-21, însă echipa oaspete a câștigat setul cu
21-25.

De remarcat, mobilizarea generală a orădencelor care își doresc un parcurs cât mai bun, pentru a-și păstra locul pe podium și de a obține o clasificare care să le dea speranțe pentru calificarea la turneul
semifinal.

Echipa CSU Oradea: Fîcă Iuliana (căpitan), Radu – Fîcă Maria, Pașca Anca, Haidu Roxana, Adamcsik Daiana, Maxim Andreea, Rizea Antonia, Măran Andreea, Breban Alexandra, Pura Mădălina, Blaj Giulia. Antrenor: Lector univ. dr. Szabo-Alexi Mariana.

Următoarea partidă CSU Oradea o va disputa acasă, la Sala Polivalentă a Universității din Oradea, Sâmbătă 26 ianuarie, când va întâlni echipa SCMU Craiova.

About Author