Categories Alte sporturi

Ce ai semanat in 2017 sau 2018. Nimic, nimic… nimic!!!

mihaiMihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, este prezent în studioul Sport Total FM, în calitate de invitat al emisiunii „Trafic Sport”, moderată de către Horațiu Sima și Ionel Luțan.

„Noi suntem acolo pentru susținerea federațiilor olimpice care își doresc să facă performanță și care au și cu cine. Nu avem cum să emitem pretenții de rezultate, dacă nu susținem la același nivel sau măcar aproape de nivelul la care această susținere se practică la nivel mondial. Cred că drumul pe care mergem este corect și ca drept dovadă feed-back-ul. Înseamnă că facem bine ceea ce facem.

Jocurile Olimpice sunt o competiție aparte, dar cu cât valorile sunt mai ridicate putem gândi că avem șanse pentru medalii. Este un an foarte important. Acum vom culege ceea ce am semănat în 2017 și 2018, iar linia se va trage în 2020. Eu spun că am pus „barca” pe drumul cel drept. Federațiile care își doresc să facă performanță au văzut că au susținerea noastră. E un proces lung, dar eu sunt foarte optimist. Când am început acest drum, lucrurile nu arătau foarte bine. Iată că la sporturile de iarnă începem să avem rezultate și eu cred că la JO din 2022 vom avea acea medalie pe care o așteptăm”, spune Mihai Covaliu (foto).

 

About Author