Categories Tenis

Simona Halep cedeaza in ultimul act la Doha!!!

Simona Halep of Romania returns the ball to Elise Mertens of Belgium during the third set of their WTA Qatar Open final tennis match in Doha on February 16, 2019. (Photo by KARIM JAAFAR / AFP)        (Photo credit should read KARIM JAAFAR/AFP/Getty Images)

Simona Halep și belgianca Elise Mertens au oferit un spectacol total în finala de la WTA Doha.

Din păcate pentru ea, Simona Halep a cedat în cele din urmă cu scorul de 6-3, 6-4, 3-6 în fața lui Mertens.

A fost un meci extrem de solicitant pentru ambele jucătoare, iar în cele din urmă belgianca a avut o pretsție mult mai solidă după un time-aut medical care a făcut diferența.

Pe final de partidă, Simona Halep (foto) a acuzat din nou problema mai veche la spate, iar acest aspect a influențat câștigătioarea. După un prim set câștigat de româncă a urmat un al doilea extrem de solicitant în care Simona Halep a avut șansele ei ratate. Mertens a profitat din plin și a trimis disputa în decisiv, iar acolo a făcut legea… printr-o conjunctură favorabilă.

Pentru Halep, a fost a 34-a finală din carieră, o carieră în care a reușit să ridice 18 trofee deasupra capului, printre care și unul de Grand Slam, la Roland Garros 2018.

De-a lungul timpului, Simona Halep şi Elise Mertens au mai fost adversare de două ori, în 2018, la Roland Garros şi la Madrid. În ambele meciuri s-a impus Halep.

About Author