Categories Tenis

Planurile de viitor ale Simonei Halep

WTA Dubai Duty Free Tennis  Championship - Day FourSimona Halep va continua fără antrenor o perioadă. Jucătoarea noastră a reafirmat acest lucru miercuri, pentru DigiSport, iar declarația ei este cât se poate de logică și veți vedea de ce.
După calificarea în sferturile de finală de la Dubai, Simona Halep a vorbit cu rimisul DigiSport și i-a reafirmat că va continua fără antrenor. Măcar până după Miami. Lucru anticipat de Doartenis.ro încă din ianuarie, atunci când vă spuneam că de fapt antrenorul din umbră este Darren Cahill și că la Indian Wells și la Miami nu va avea nevoie de un tehnician angajat, pentru că australianul va fi oricum acolo, deoarece va comenta meciurile masculine pentru ESPN. AICI puteți reciti cele scrise la începutul lunii ianuarie.

Iată ce a declarat Simona Halep la DigiSport: “Am alături de mine cei trei băieţi care sunt foarte ok şi încearcă să mă ajute cu tot ce este nevoie. Vasile este un sparring-partner foarte, foarte bun şi îmi dă încredere atunci când ne antrenăm, Teo are grijă de pregătirea mea fizică, iar Andrei are grijă să fiu aptă pe teren. Cred că am o echipă puternică, mă simt bine cu ei şi cred că atmosfera într-o echipă este cea mai importantă. Încerc să mă coordonez singură în ceea ce am de făcut pe terenul de tenis, nu este uşor, dar probabil o să şi progresez mai mult. În momentul acesta şi aşa este planul, nu vreau să-mi iau antrenor pe următoarea perioadă, dar cum bine ştim şi s-a văzut la început de an, am spus ceva şi am schimbat, nu se ştie niciodată. Vreau să trăiesc zi de zi şi să văd ce-mi oferă viitorul”, a declarat Halep.

Practic, așa cum a mai recunoscut zilele trecute, Simona se antrenează după planurile de pregătire pe care le-a tot respectat în ultimii patru ani cât a lucrat cu Darren Cahill. Apoi, peste mai puțin de două săptămâni, ea va fi deja în SUA, pentru că pe 5 martie începe Indian Wells, care e urmat de turneul de la Miami. Așa că toată luna martie Simona va avea, de fapt, antrenor: pe Darren Cahill, care va fi prezent în SUA. Și, deja știți cât i-a mulțumit Simona pentru ajutorul dat în Australia, el fiind prezent la aproape toate antrenamentele ei.

About Author