Categories Tenis

Irina Bara aproape de tabloul principal la Acapulco

irina baraIrina Bara (174 WTA) s-a calificat în turul secund al calificărilor turneului de la Acapulco, după ce a învins-o pe adversara sa mai bine cotată Veronica Cepede (149 WTA), scor 7-6(5), 6-2. Partida a durat o oră și 34 de minute.

Pentru accederea pe tabloul principal, Irina se va confrunta cu cehoaica Tereza Martincova (153 WTA), care a trecut de indianca Thandi Karman Kaur (207 WTA), scor 7-6(5), 6-3.

Cele două nu s-au mai întâlnit până acum.

Prezența în turul secund al calificărilor îi asigură Irinei un premiu în valoare de 1.020 de dolari și 12 puncte în clasamentul WTA.

România este reprezentată pe tabloul principal de Mihaela Buzărnescu (29 WTA, cap de serie numărul 4), care o va întâlni în primul tur pe australianca Daria Gavrilova (47 WTA). Principalele favorite ale competiției sunt Sloane Stephens (3 WTA), Danielle Rose Collins (24 WTA) și Donna Vekic (25 WTA).

„Abierto Mexicano TELCEL” se dispută în perioada 26 februarie – 3 martie, face parte din categoria „International”, se joacă pe hard și are premii totale în valoare de $250.000.

Directorul competiției este Raul Zurutuva, iar câștigătoarea ultimelor două ediții este Lesia Tsurenko. În 2011, Raluca Olaru s-a impus în proba de dublu alături de Maria Koryttseva (Ucraina).

About Author