Categories Fotbal

Marcel Răducanu: E panică totală, foarte nasol

Fostul internațional român Marcel Răducanu (foto), 66 de ani, se află în izolare la domiciliu în casa sa de lângă Dortmund, în urma măsurilor luate de autoritățile germane de prevenire a răspândirii coronavirusului.

„Nici la noi nu este simplu, avem şi noi restricţii aici, sunt cu caţeluşa prin pădure, de trei ori mă duc cu ea că nu am contact cu persoane, pot să mă plimb, stau o oră prin aer curat şi apoi imediat în casă. Aşa ne-au spus, să facem exact ce ne-au spus”, a precizat Marcel Răducanu pentru Telekom Sport.

Acesta a adăugat: ”Am închis şcoala de fotbal. Sunt toate închise, numai băncile, farmaciile şi magazinele cu alimentele sunt deschise, e panică totală, e foarte nasol. Şituaţie delicată pe care noi nu o cunoaştem, de când trăiesc eu în Germania, n-am trăit aşa ceva, suntem dezorientaţi, nu ştim cât o să mai dureze toată chestia asta”, a spus Marcel Răducanu, pentru Telekom Sport.

Declarat cel mai bun fotbalist român în 1980, Marcel Răducanu a evolaut în tricoul echipei naționale a României 21 de meciuri, marcând 3 goluri. În 1981 a rămas în Germania, profitând de un meci pe care echipa națională l-a disputat la Dortmund. Germania este a cincea țară din lume afectată de coronavirus, raportând până marți 67.051 de persoane infectate cu Covid-19 și 650 de decese.

About Author