Categories Fotbal

Alex Mitrita continua sa inscrie pentru noua lui echipa

mitriAtacantul român Alexandru Mitriţă (fotocu spatele) a înscris un gol spectaculos pentru echipa sa, New York City FC, într-un amical disputat vineri seara cu Nashville SC, în presezonul Major League Soccer (MLS).

Întâlnirea s-a încheiat cu scorul de 2-0 pentru cei din New York, Mitriţă semnând cel de-al doilea gol, în minutul 40, după ce Maxi Moralez deschisese scorul în minutul 28 din penalty.

Românul l-a învins pe portarul Matt Pickens cu un şut la vinclu din afara careului, după ce i-a driblat pe doi fundaşi adverşi, presa sportivă de peste Ocean catalogând reuşita lui Mitriţă, în faţa a aproape 6.000 spectatori aflaţi în tribunele stadionului First Tennessee Park, drept cel mai frumos gol din presezon.

Alexandru Mitriţă înscrisese şi pe 8 februarie, la primul său meci pentru New York City FC, care a remizat atunci cu campioana Suediei, AIK Stockholm, scor 1-1, într-un amical disputat la Abu Dhabi.

Noul sezon în MLS va începe pe 2 martie, New York City FC urmând să evolueze în prima etapă în deplasare contra celor de la Orlando City.

About Author