Categories Alte sporturi

Au depasit fara probleme o echipa mult mai tanara

feteleÎn cadrul etapei a 17-a a Campionatul Național al diviziei A2 la volei feminin, sâmbătă 16 februarie, Sala Polivalenta a Universității din Oradea a găzduit jocul dintre echipa CSU Oradea (foto) și CNS Deva.
Cu o echipă alcătuită în mare parte din junioare, fetele din Deva nu au avut cum să pună probleme orădencelor care s-au impus îmn final cu scorul de 3-0 (-10, -18, -9).

Dealtfel Mariana Szabo a reușit să ruleze pentru mai mult timp toate fetele afate în lot, cu mențiunea că au jucat destul de bine tinerele care fac parte din lot.

Studentele locale au început furibund partida conducând cu 8-3, iar o dată cu trecerea timpului fiecare punct era în favoarea lor. Setul secund a arătat că oaspetel pot reveni în joc, dar s-a dovedit a fi doar așa un simplu foc de paie. În ultimul set, orădencele și-au luat în serios rolul de favorite și au câștigat lejer.

Echipa CSU Oradea: Fîcă Iuliana (căpitan), Radu – Fîcă Maria, Pașca Anca, Haidu Roxana, Adamcsik Daiana, Maxim Andreea, Măran Andreea, Breban Alexandra, Pura Mădălina, Blaj Giulia, Bikfalvi Alexandra, Rizea Antonia. Antrenor: Szabo-Alexi Mariana.

About Author