Categories Handbal

Au ratat sansa egalului in ultimele zecunde ale jocului

handCel de-al doilea meci al etapei a XII-a din seria D a Diviziei A masculine s-a disputat vineri după-amiază la Baia Mare, acolo unde ”Minaur II” a primit vizita celor de la CSM Oradea.

”Minaur II” cu ghilimele, fiindcă maramureșenii au utilizat nu mai puțin de 10 (zece jucători) de la prima echipă și nu orice jucători: internaționalul Căbuț, Brajovic, Markelau, Ștefan, Haiduc și așa mai departe…
La felul în care se prezintă acum clasamentul, cu echipa băimăreană care probabil nu va termina în primele 3, deci rezultatele ei vor conta în final, faptul că Minaur a aliniat practic prima echipă la meciul cu o echipă aflată în lupta pentru calificarea la turneul semifinal o fi regulamentar, dar nu e deloc moral.

Chiar și în aceste condiții, orădenii au jucat de la egal cu egal cu echipa gazdă, au condus la pauză, în repriza secundă cele două formații mergând cap la cap.

Golul victoriei băimărenilor a fost înscris cu 9 secunde înainte de final, dintr-o aruncare de la 7 metri transformată de Robert Nagy.

Am făcut la Baia Mare un joc mai bun decât cel în care am învins pe Szejke Odorhei. Sunt mulțumit de felul în care s-au prezentat jucătorii mei la acest joc și nu am ce să le reproșez. George Tăutu (antrenor CSM Oradea)

Minaur II Baia Mare – CSM Oradea 29-28 (17-18)

Baia Mare: Markelau, Derzsi – Brajovic 7, Căbuț 6, Botea 5, Haiduc 4, Ștefan 3, Nagy 2, I. Pop 1, Szabo, Dobra, Teodorescu, Oargă. Antrenor: Florin Mironescu.

Oradea: Duma, Marchiș – Cîrchea 9, Crăciun 6, Munea 4, Liberț 4, Pomian 3, Bandi 1, Radu 1, Mihăilescu, Zamfir. Antrenor: George Tăutu.

About Author