Categories Fotbal

Dubla oradeanului Nelutu Hora inclina balanta intr-un derby de zile mari

horaMeci de fotbal cu de toate duminică seara pe Arena Națională. Cinci goluri, trei cartonașe roșii, două lovituri de la 11 metri și un orădean, Ioan Hora (foo) într-o formă de zile mari. FCSB a cîștogat la limită scor 3-2 (1-1) un meci foarte încrâncenat cu CSU Craiova.

Fost junior al LPS Bihorul, antrenat de Lucian Stance, Ioan Hora a fost obligat să plece din Oradea fără să primească șansă la FC Bihor pentru că locurile ”erau ocupate”, acesta s-a transferat la vârsta junioratului la UTA Arad. Mereu ”speciliștii” de la FC Bihor, oameni politici de doi lei nu au avut ochi pentru bihoreni, ci pentru umpluturi modeste aduși pe bani mulți de impresari ospătari sau mai știu eu ce.

A urmat banderola de căpitan, pentru ca după aceea să ajungă în liga 1 la Gloria Bistrița. Consacrarea ca fotbalist adevărat a cunoscut-o la CFR Cluj Napoca, cu care a devenit campion național și a jucat în Champions League. A mai jucat în carieră la j, ASA Tîrgu Mureș, Pandurii Târgu Jiu, Konyaspor, Akhisarspor și Elazigspor.

În perioada din iarnă a ajuns la FCSB unde în trei meciuri oficiale a marcat trei goluri. Două dintre acestea, duminică 24 februarie în poarta oltenilor de la CSU Craiova, unul cu capul și unul din lovitură de la 11 m.

About Author

1 comment

Florin says:

La Oradea, localnicii nu aveau valoare

Comments are closed.