Categories Alte sporturi

Ferrari și-a prezentat noile monoposturi

​Scuderia Ferrari a anunțat sâmbătă două mutări interesante, un pilot britanic de rezervă în vârstă de 18 ani și pe fratele lui Charles Leclerc, Arthur, care vor face parte din echipă în acest an.

Echipa Ferrari l-a adăugat sâmbătă pe Oliver Bearman pe lista de piloţi de rezervă. Britanicul în vârstă de 18 ani, care concurează în Formula 2, se alătură italianului Antonio Giovinazzi şi israelianului Robert Shwartzman.

Deoarece ultimii doi concurează, de asemenea, în Campionatul Mondial de Anduranţă (WEC), nu este sigur că vor putea participa la fiecare dintre cele 24 de Mari Premii programate pentru sezonul următor (începând cu GP Bahrain, la 2 martie).

Cei doi piloţi titulari ai Ferrari vor fi Charles Leclerc şi Carlos Sainz Jr.

Săptămâna viitoare, Scuderia va efectua teste de pneuri pe Circuit de Catalunya din Barcelona. Vor fi folosite pneurile SF 2023 şi F1-75 de acum doi ani. Oliver Bearman va lua parte la aceste teste.

Pe de altă parte, Arthur Leclerc (23 de ani), fratele mai mic al lui Charles Leclerc, s-a alăturat echipei de dezvoltare Ferrari, alături de italienii Antonio Fuoco şi Davide Rigon, anunță News.ro.

Aceştia vor lucra pe un simulator la Maranello, atunci când nu vor concura în GT în Italia sau în WEC. Arthur Leclerc va fi, de asemenea, la Barcelona săptămâna viitoare, şi va pilota pentru prima dată o maşină de Formula 1.

About Author